Анатомија на танцот

Дали знаете дека мозокот може истовремено да процесира 50 независни визуелно-моторни задачи. Но, во истовреме може да се фокусира само […]

Read more →

Shuffle vol.1

Со цел да ги стимулираме младите да ја користат својата енергија креативно, создадовме работилници кои ќе бидат вистинско место за […]

Read more →

Овој декември во СОНАТА

Овој декември за нашите членови организираме дополнителни активности во пресрет на празниците. За најмалите ќе проектираме цртан филм, а за […]

Read more →