Младински Културно Образовен Центар СОНАТА Охрид
улица Партизанска број 3 локал 1 6000 Охрид

Известување на прекин на наставата по танц

📅 05.04.2021

Почитувани,

согласно новите мерки на Владата на Р.С. Македонија ве известуваме дека  ЈА ПРЕКИНУВАМЕ НАСТАВАТА ПО ТАНЦ.

 

Во текот на следниот период дел од наставата ќе се организира online за што членовите ќе бидат контактирани со SMS порака на пријавените броеви за контакт. 

 

Оние кои предвремено уплатиле средства истите ќе можат единствено да ги искористат како платена месечна членарина од моментот кога ќе се создадат услови за организирање на наставата. 

 

МКОЦ СОНАТА Охрид