Младински Културно Образовен Центар СОНАТА Охрид
улица Партизанска број 3 локал 1 6000 Охрид

Наставата продолжува по 14.05.2021

📅 11.05.2021

Согласно олабавувањето на мерките за заштита од Covid-19, МКОЦ Соната Охрид продолжува со организирањето на наставата по танц во сала.


Се повикуваат сите групи да се пријават кај нивните ментори за настава, која започнува од 14.05.2021, во редовните термини.

 

Часовите и понатаму ќе се организираат согласно одобрените протоколи од страна Комисијата за заразни болести.