Shuffle vol.1

Со цел да ги стимулираме младите да ја користат својата енергија креативно, создадовме работилници кои ќе бидат вистинско место за тоа. Shuffle е серија работилници на кои кореографи се членовите на „Соната“ кои се избирани преку специјални аудиции.

Првото издание на Shuffle е закажано за 10-ти јануари и за почеток кореографиите ќе ги подготвуваат нашите најмлади ментори, а веќе од 20:30 часот избираме најдобар млади кореограф кој ќе го видиме со своја работилница веќе следниот Shuffle, во март.

Сите детали за работилниците можете да ги најдете тука, каде и може да се пријавите за некоја од нив.

Ве чекаме со многу позитивна енергија на работилници по Ваш избор. Се гледаме во „Соната“.