Пет медали за „Соната“ на 35-тиот меѓународен натпревар Skopje Open 2019

На 26-ти октомври осум членови на СОНАТА зедоа учество на мешународниот танцов натпревар Skopje Open 2019. Се натпреварувавме во три категории, а резултатите се следни:

Категорија: Hip Hop Solo Juvenile 1 F
1 место: Јована Буџакоска

Категорија: Hip Hop Solo Juvenile 2 М
1 место: Константин Групчев

Категорија: Hip Hop Solo Juvenile 2 F
1 место: Ема Чепуњоска
2 место: Елена Ристеска
3 место: Марија Христоска