Младински Културно Образовен Центар СОНАТА Охрид
улица Партизанска број 3 локал 1 6000 Охрид

Сакаш да читаш и да дискутираш за прочитаното?

Сакаш ли друштво кое ужива во читањето и со кое ќе разменуваш книги?

Тогаш ова е твоето место….

Ние се собираме еднаш месечно, сите читаме иста книга и ја анализираме со специјални гости (професори, познати личности, поети, психолози, социолози…)

Сакаш да се приклучиш?

Пријави се тука, а ние ќе те контактираме за деталите.

Во соработка со