Младински Културно Образовен Центар СОНАТА Охрид
улица Партизанска број 3 локал 1 6000 Охрид

Запознајте ја Николина Каралиева. Таа има 16 години и учи во ОСУ „Св. Климент Охридски“. Нејзина страст е танцот. Танцува веќе 5 години, а омилен ѝ е k-pop стилот. Сака да се храни здраво, но сепак обожува да јаде пилешки прсти. Слободното време го исполнува со цртање.