Младински Културно Образовен Центар СОНАТА Охрид
улица Партизанска број 3 локал 1 6000 Охрид

Танц

Вовед во танц

Специјално креирана програма во која се изучуваат основите на класичниот балет, латино танците, современиот танц и хип хопот.
4 - 7 години

Современ танц

За оние кои сакаат да експериментираат со движењето и музиката.
8 - 18 години

Латино танци

За сите оние кои сакаат да уживаат во добриот латино ритам. Клубови според возраст во кои се танцува самба, руба, пасо добле, џајв, салса, бачата....
8 - 18 години

Street dance

Можност за сите оние кои сакаат да се запознаат со урбаната култура преку хип-хопот, но и други танци кои дел од урбаната култура.
8 - 18 години

Класичен балет

Програма креирана според стандардите на „Ваганова“ која важи за една од најдобрите балетски школи во светот.
8 - 18 години

Adult Dance Club

Совршен начин да се размрда секојдневието и да се спортува на забавен начин. Специјална програма за совршена рекреација преку танц.
22+ години