Овој декември во СОНАТА

Овој декември за нашите членови организираме дополнителни активности во пресрет на празниците. За најмалите ќе проектираме цртан филм, а за поголемите филм со танцување. Подготвуваме и ПРЕДИЗВИК за сите оние кои сакаат да покажат и знаење (од општа култура) и танцување, а ќе организираме и Dance Battle.
Настаните се наменети за одредени групи во СОНАТА и за истите ќе бидат информирани за време на часовите.
Dance Battle-от наместо овој ќе се одржи следниот месец.